• Garancija na kvalitet izrade
 • Besplatna usluga prevoza
 • Izrada nameštaja po meri
 • Montaža kupljenog nameštaja
 • Način plaćanja: gotovinski, čekovima i karticama.

Sa sve dodatne informacije kontaktirajte nas na telefon 
011 / 210-76-33.

TRPEZARIJE

Salon nameštaja MASIS DESIGN u Zemunu ima veliki izbor trpezarijskih stolica, trpezarijskih stolova i trpezarijskih setova. Oblik i dimenzije trpezarijskog stola i stolica su veoma bitni elementi o kojima mora de se vodi računa prilikom opremanja trpezarije.

Može se birati između različitog dizajna, materijala i boja trpezarijskih stolova i stolica, a salon nameštaja MASIS DESIGN izradjuje i trpezarijske stolove na razvlačenje.

Trpezarija je svakako jedan od bitnih delova svakog doma. Međutim, vrlo često postoji problem uklapanja veličine i dizajna trpezarijskog stola i stolica sa ostalim delom prostora. Iako ponekad za trpezariju nema dovoljno mesta, uz pravu organizaciju i dekor, može se postići velika udobnost i vizuelno povećanje.

Salon nameštaja MASIS DESIGN vam stoji na raspolaganju da veoma lako i bez teškoća odaberete odgovarajući trpezarijski sto i trpezarijsku stolicu za vašu trpezariju

 

 • TFT Beograd
  TFT Beograd
  Trosed, fotelja i tabure Beograd je konstrukcijski izradjen od punog drveta.
 • Klub Sto S-9
  Klub Sto S-9
  Klud sto S-9 izradjuje se od bukovog drveta, i po meri kupca.
 • Stočić Mara
  Stočić Mara
  Stočić Mara izradjuje se od punog bukovog drveta.

Prevoz

Vršimo prevoz robe do Vaše kuće

Obezbedili smo za sve naše kupce prevoz kupljenog nameštaja na kućnu adresu u najkraćem vremenskom periodu, na teritoriji Beograda do 30km.

Zadovoljni kupci su naš najveći uspeh u radu.

Montaža

Vršimo montažu kupljenog nameštaja

U našem salonu možete izabrati nameštaj pogodan za svaki deo vaše kuće ili stana. Svakom našem kupcu ćemo pomoći prilikom izbora nameštaja i kupljeni nameštaj ćemo isporučiti i montirati u najkraćem mogućem roku.

Garancija kvaliteta

Garancija na kvalitet izrade

Svi proizvodi iz našeg prodajnog asortimana su atestirani i poseduju sertifikate o potvrdi kvaliteta. Dostava kupljenog nameštaja, obezbedjena montaža i garancija na kvalitet izrade za sve naše proizvode su ono po čemu smo prepoznatljivi.

Kako platiti?

Robu možete platiti gotovinski, čekovima i karticama.