• Garancija na kvalitet izrade
  • Izrada nameštaja po meri
  • Montaža kupljenog nameštaja
  • Način plaćanja: gotovinski, čekovima i karticama.

Sa sve dodatne informacije kontaktirajte nas na telefon 
011 / 210-76-33.

TRPEZARIJE

Salon nameštaja MASIS DESIGN u Zemunu ima veliki izbor trpezarijskih stolica, trpezarijskih stolova i trpezarijskih setova. Oblik i dimenzije trpezarijskog stola i stolica su veoma bitni elementi o kojima mora de se vodi računa prilikom opremanja trpezarije.

Može se birati između različitog dizajna, materijala i boja trpezarijskih stolova i stolica, a salon nameštaja MASIS DESIGN izradjuje i trpezarijske stolove na razvlačenje.

Trpezarija je svakako jedan od bitnih delova svakog doma. Međutim, vrlo često postoji problem uklapanja veličine i dizajna trpezarijskog stola i stolica sa ostalim delom prostora. Iako ponekad za trpezariju nema dovoljno mesta, uz pravu organizaciju i dekor, može se postići velika udobnost i vizuelno povećanje.

Salon nameštaja MASIS DESIGN vam stoji na raspolaganju da veoma lako i bez teškoća odaberete odgovarajući trpezarijski sto i trpezarijsku stolicu za vašu trpezariju

 

  • Klub Sto S-9
    Klub Sto S-9
    Klud sto S-9 izradjuje se od bukovog drveta, i po meri kupca.

Prevoz

Vršimo prevoz robe do Vaše kuće

Obezbedili smo za sve naše kupce prevoz kupljenog nameštaja na kućnu adresu u najkraćem vremenskom periodu, na teritoriji Beograda do 30km.

Zadovoljni kupci su naš najveći uspeh u radu.

Montaža

Vršimo montažu kupljenog nameštaja

U našem salonu možete izabrati nameštaj pogodan za svaki deo vaše kuće ili stana. Svakom našem kupcu ćemo pomoći prilikom izbora nameštaja i kupljeni nameštaj ćemo isporučiti i montirati u najkraćem mogućem roku.

Garancija kvaliteta

Garancija na kvalitet izrade

Svi proizvodi iz našeg prodajnog asortimana su atestirani i poseduju sertifikate o potvrdi kvaliteta. Dostava kupljenog nameštaja, obezbedjena montaža i garancija na kvalitet izrade za sve naše proizvode su ono po čemu smo prepoznatljivi.

Kako platiti?

Robu možete platiti gotovinski, čekovima i karticama.